Menu
Tekst vergroten

Vakantiemedewerker zorg

Vakantiemedewerker zorg

Ben je 16 jaar of ouder en deze zomer een aantal weken beschikbaar? Kom dan werken bij Ruitersbos!

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 plaatsen herstelzorg, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit, we nemen deel aan Waardigheid en Trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

De functie

Je ondersteunt collega’s van de verzorging en de huishouding. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: helpen in de keuken en in de Gasterie (het restaurant), bedden opmaken, wandelen met de bewoners, helpen bij de maaltijden, uitvoeren van huishoudelijke klusjes op de zorgafdelingen.  Je verdient het minimum jeugdloon + een uur toeslag van € 1,25.

Vakantiewerk bij Ruitersbos

Volg je een opleiding voor verzorgende of verpleegkundige en wil je graag werkervaring opdoen? Kom deze zomer vakantiewerk doen bij Ruitersbos! Je ondersteunt collega’s van de verzorging op onze intramurale afdelingen of in de thuiszorg. 

Wat hebben wij te bieden?

Een leuke vakantiebaan in een kleine warme zorgorganisatie, waar geen dag hetzelfde is. Je verdient een leuk salaris, afhankelijk van je vooropleiding in FWG-schaal 25 of 35 (€10,74 / €11,30 per uur). Daarbovenop ontvang je 8% vakantietoeslag. Het is mogelijk om te werken op dagen en tijden die jou uitkomen. In overleg stellen we een rooster voor je op. Als het wederzijds bevalt, kun je in aanmerking komen voor een bijbaan bij Ruitersbos. 

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt je interesse en je CV mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. Vakantiemedewerker Zorg.

Terug naar het overzicht