Menu
Tekst vergroten

Vakantiemedewerker zorg

Vakantiemedewerker zorg

Ben je 16 jaar of ouder en deze zomer een aantal weken beschikbaar? Kom dan werken bij Ruitersbos!

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 plaatsen herstelzorg, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit, we nemen deel aan Waardigheid en Trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

De functie

Je ondersteunt collega’s van de verzorging en de huishouding. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: helpen in de keuken en in de Gasterie (het restaurant), bedden opmaken, wandelen met de bewoners, helpen bij de maaltijden, uitvoeren van huishoudelijke klusjes op de zorgafdelingen.  Je verdient het minimum jeugdloon + een uur toeslag van € 1,25.

Interesse?

We maken graag kennis met jou. Stuur ons een mail voorzien van een korte motivatie en jouw CV en je beschikbaarheid naar ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  of bel naar 076 565 71 50 en vraag naar de afdeling P&O. 

Terug naar het overzicht