Menu
Tekst vergroten

Verpleegkundige niveau 4

Verpleegkundige niveau 4

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid kan en mag dragen. We bieden je een vast dienstverband aan. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT FWG 45, inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33%. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Wat breng je mee?

Je hebt een diploma verpleegkunde niveau 4, BIG geregistreerd. Ervaring in de ouderenzorg is een pré, belangrijker vinden wij je motivatie om deze ervaring op te doen en een professionele houding.  Je neemt graag initiatief, bent proactief en communicatief vaardig. Je bent een integer, warm en flexibel persoon.  Je investeert in je eigen  ontwikkeling en deelt  je kennis als vanzelfsprekend met je collega’s. Je geeft in de praktijk vorm aan kwaliteitszorg en signaleert mogelijkheden voor verbetering. Tenslotte ben je bereid om, in overleg met je teamgenoten, in wisselende diensten te werken.

Wat ga je doen?

Je verpleegt en begeleidt bewoners bij somatische en psychische zorgvragen. Dit doe je vanuit het zorgleefplan, waarbij je een coördinerende rol hebt en de zorgvraag in samenwerking met verschillende disciplines in beeld brengt. Je werkt volgens ons principe bewonersbewuste zorg,  waarbij de zorg afgestemd wordt op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia de Jonge, manager Zorg,  telefoonnummer 076 - 565 7150

 

Terug naar het overzicht