Menu
Tekst vergroten

BBL Leerling verzorgende IG niveau 3 / verpleegkundige niveau 4

BBL Leerling verzorgende IG niveau 3 / verpleegkundige niveau 4

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als BBL leerling verzorg en begeleid je bewoners bij somatische en psychische zorgvragen. Dit doe je vanuit het zorgleefplan en onze bewoners bewuste zorg, waarbij de zorg afgestemd wordt op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je werkt in een klein hecht team binnen een woongroep van gemiddeld 15 bewoners. Als BBL leerling ga je één dag in de week naar school. Wat je leert op de opleiding neem je mee naar Ruitersbos en andersom. Op deze manier werk je samen met je collega’s aan je eigen ontwikkeling en aan de kwaliteit van zorg op de afdeling.

Wat breng je mee?

Voor BBL leerling verpleegkundige
Een afgeronde opleiding tot verzorgende IG (niveau 3) of overgangsbewijs van 2e naar 3e leerjaar BOL verpleegkundige. 

Voor BBL leerling verzorgende IG 
Minimaal een diploma VMBO TL of een afgeronde opleiding tot Helpende zorg en welzijn (niveau 2) of overgangsbewijs van 1e naar 2e leerjaar BOL verzorgende IG.

Ervaring in de ouderenzorg is een pré. Belangrijker vinden wij je motivatie om deze ervaring op te doen en een professionele houding. Je beschikt daarnaast over goede sociale vaardigheden en hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en je bent bereid je te blijven ontwikkelen. Om jezelf te kunnen ontwikkelen heb je een actieve houding, kan je goed plannen en ben je stressbestendig. Je herkent jezelf in onze visie op wonen welzijn en zorg, waarbij bewonersbewust werken en welzijn en wonen voorop staan.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid kan en mag dragen. Ruiterbos biedt een leer-arbeidsovereenkomst aan van 27 uur voor de duur van de opleiding met, na diplomeren, zicht op een vast dienstverband. De kosten voor de opleiding komen voor rekening van Ruitersbos.

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, inclusief een eindejaarsuitkering. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf (ook na het behalen van je diploma) blijven ontwikkelen.

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. de functienaam en niveau

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Jacobs, praktijkopleider,
076-5608141 of 06-82594183.

De gesprekken staan gepland op 2 november a.s. en een eventuele tweede gesprek op 9 november a.s.

 

Terug naar het overzicht