Menu
Tekst vergroten

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het wonen en welzijn van de bewoners, met elkaar zorgen we voor een aangename dag. Hierbij werk je volgens ons principe bewonersbewuste zorg, waarbij de zorg afgestemd wordt op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. De bewoner het thuis gevoel geven en het organiseren van participatie door familie en naasten is voor jou vanzelfsprekend. Voor het coördineren van zorg draai jij je hand niet om en je zorgt daarbij voor een goed opgesteld  en met betrokkenen afgestemd zorgplan. Je voert dit uit, samen met je collega’s en weet hen op een coachende manier functionele aanwijzingen te geven en te ondersteunen. Daarbij werk je als EVV-er ook nauw samen met andere disciplines.

Wat breng je mee?

Een diploma verzorgende IG met een diploma eerst verantwoordelijke verzorgende alsmede enige jaren ervaring zijn vereist. Je hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en hebt talent voor regelen en organiseren. Problemen die zich bij het uitvoeren van de werkzaamheden voordoen los je zoveel mogelijk zelf op, je kan zelfstandig prioriteiten stellen en je weet de weg in de organisatie snel te vinden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, tact, hulpvaardigheid en inlevingsvermogen. Tevens gaat het coachen en begeleiden van teamleden je goed af. Je herkent jezelf in onze visie waarbij bewonersbewust werken, het behoud van eigenwaarde en aandacht voorop staan. Tenslotte ben je bereid om in wisselende diensten te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een kleine zorgorganisatie waar geen dag hetzelfde is. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT FWG 40 inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33%. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia de Jonge, Manager zorg, op telefoonnummer 076-5657150.

Terug naar het overzicht