Menu
Tekst vergroten

Helpende Flexpool

Helpende Flexpool

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Jij bezorgt onze bewoners een fijne dag! Dat betekent bij Ruitersbos dat je aansluit bij individuele mogelijkheden en wensen: onze bewonersbewuste zorg. Door goed te luisteren en te kijken naar de bewoners geef je net dat beetje extra aandacht dat zó belangrijk is. Op een afdeling verblijven gemiddeld 15 bewoners met dementie en/of met somatische beperkingen. Jij bent de gastvrouw van de afdeling: ontvangt bezoekers, coördineert de dagelijkse activiteiten werkt samen met vrijwilligers. Je zorgt voor een goede sfeer en stimuleert op een positieve manier de interactie tussen bewoners en moedigt hen aan om zo veel mogelijk zelfstandig te doen. Je helpt bij de dagelijkse activiteiten zoals: wandelen, de maaltijd, het bestellen van boodschappen, koffie drinken en de krant lezen. Daarnaast werk je waar nodig als helpende in de verzorging, verricht je huishoudelijke werkzaamheden en rapporteer je over het welbevinden in het zorgdossier.In deze functie kun je veel bijdragen aan het optimaliseren van de bewonersbewuste zorg.

Wat breng je mee?

Je hebt een diploma Helpende niveau 2, ervaring in de belevings- en persoonsgerichte (ouderen)zorg en beheerst de Nederlandse taal.  Je hebt bij voorkeur kennis van HACCP, i.v.m. huiskamerdiensten. Je bent sociaal, pro-actief, betrokken en creatief. Ben jij een warme, gastvrije persoonlijkheid die onze bewoners een fijne dag wil bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een kleine zorgorganisatie. In eerste instantie wordt een contract voor jaar aangeboden in de flexpool. Het aantal uren per week varieert en wordt in overleg vastgesteld. Je werkt in wisselende diensten. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 25. Je krijgt gratis toegang tot ons e-learning systeem, skillslab, workshops en klinische lessen.

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. Helpende flexpool.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie van Ginderen, telefoonnummer 076-5657150.  

 

Terug naar het overzicht