Menu
Tekst vergroten

Nieuws

Burendag 26 september 2015

Afgelopen zaterdag heeft Seniorenresidentie Ruitersbos alle buren woonachtig in de wijk Boeimeer, Ginneken en Ruitersbos van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de officiële opening van de Logeerkamers. Mevrouw W, die sinds kort gebruikt maakt van een van de logeerkamers had de eer om het lint door te knippen.

In overeenstemming met alle ontwikkelingen, waarbij iedereen zo lang mogelijk thuis blijft wonen in hun eigen vertrouwde omgeving heeft Ruitersbos de afgelopen zomerperiode appartementen die vrij kwamen ten gevolge van de afbouw van de lagere  Zorgzwaartepakketten, opgeknapt en ingericht.

De 10 mooie logeerkamers zijn  gelegen op de begane grond met uitzicht op de tuin en voor alle doeleinden beschikbaar.

U kunt bij Seniorenresidentie Ruitersbos onder andere op krachten komen na opname in een ziekenhuis of logeren als uw mantelzorger thuis tijdelijk niet voor u kan zorgen of tijdelijke ontzorging gewenst is. Meer informatie is te vinden op de pagina Logeerkamers.

Samen met de gemeente voelt Ruitersbos zich verantwoordelijk voor de ondersteuning van Mantelzorgers en dankbaar is Ruitersbos dan ook voor de mooie videoboodschap van de wethouder ten behoeve van deze opening.

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie? Of wilt u eens komen kijken? Neemt u dan contact op met ons Servicepunt 076-5608177 of servicepunt@ruitersbos.nl

Videoboodschap van de Wethouder

 

Terug naar het overzicht