Menu
Tekst vergroten

Nieuws

Logeerkamers Ruitersbos hoog gewaardeerd

Ruitersbos heeft sinds vorig jaar tien logeerkamers naast de 110 appartementen voor bewoners met een zorgindicatie. We vragen gasten aan het begin en aan het eind van hun logeerverblijf naar hun ervaring en waardering. De gemiddelde score is hoog met een 8,8. Gasten zijn vooral te spreken over onze kwaliteit van zorg die men van Ruitersbos Thuiszorg ontvangt, de inrichting van de logeerkamer en onze voorzieningen.

Waarom logeren?
Logeren kan op verschillende momenten uitkomst bieden. Als u zich na een ziekenhuisopname niet zeker of sterk genoeg voelt om naar huis te gaan bijvoorbeeld. Of als u uw familie de verzorging voor een aantal dagen of weken uit handen wilt nemen. U heeft hier vaak recht op vanuit uw zorgindicatie. Ook kunt u in onze logeerkamers verblijven als u aangewezen bent op verpleeghuiszorg en de periode naar een appartement in Ruitersbos moet overbruggen.

Faciliteiten Ruitersbos
Naast uw eigen kamer kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Ruitersbos biedt. Het sociale hart van Ruitersbos vormt de Gasterie met aangrenzend terras en zicht op de mooie binnentuin. U kunt kiezen voor een behandeling door pedicure, kapper of schoonheidsspecialiste. Elke twee weken brengt Ruitersbos een bulletin uit met daarin het actuele activiteitenaanbod. U bepaalt zelf waaraan u deelneemt.

Meer weten?
Wilt u gebruik maken van de logeervoorziening van Ruitersbos? Of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met het Servicepunt. Zij kunnen u informeren over de actuele beschikbaarheid. Familie die bijvoorbeeld ver weg woont, kan tegen vergoeding, ook gebruik maken van de logeerkamers. Het servicepunt kan u informatie geven over de prijzen servicepunt@ruitersbos.nl of 076 560 81 77.

Over Ruitersbos
Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit, we nemen deel aan Waardigheid en trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

 

 

Terug naar het overzicht