Menu
Tekst vergroten

Nieuws

Logeerkamers Ruitersbos hoog gewaardeerd

Ruitersbos heeft meerdere logeerkamers naast de 110 appartementen voor bewoners met een zorgindicatie. We vragen gasten aan het begin en aan het eind van hun logeerverblijf naar hun ervaring en waardering. De gemiddelde score is hoog met een 8,8. Gasten zijn vooral te spreken over onze kwaliteit van zorg die men van Ruitersbos Thuiszorg ontvangt, de inrichting van de logeerkamer en onze voorzieningen.

Waarom tijdelijk verblijf?
Tijdelijk verblijf kan op verschillende momenten uitkomst bieden. Bijvoorbeeld wanneer u herstelzorg nodig heeft na een ziekenhuisopname, of wanneer het thuis even niet goed gaat. U kunt dan op basis van een eerstelijnsverblijf indicatie tijdelijk binnen Ruitersbos verblijven. Ook kunt u met een zorgindicatie tijdelijk komen logeren op basis van een Wet langdurige zorg indicatie om zo uw mantelzorger te ontlasten. Hiernaast kunt u met een zorgindicatie vanuit de Wet langdurige zorg een bepaalde periode overbruggen wanneer u aangewezen bent op verpleeghuiszorg.   

Faciliteiten Ruitersbos
Naast uw eigen kamer kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die Ruitersbos biedt. Het sociale hart van Ruitersbos vormt de Gasterie met aangrenzend terras en zicht op de mooie binnentuin. U kunt kiezen voor een behandeling door pedicure, kapper of schoonheidsspecialiste. Elke twee weken brengt Ruitersbos een bulletin uit met daarin het actuele activiteitenaanbod. U bepaalt zelf waaraan u deelneemt.

Meer weten?
Wilt u gebruik maken van onze tijdelijk verblijf voorzieningen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het zorgadviesbureau. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden: zorgadvies@ruitersbos.nl 06-82317456 / 0653846568

Over Ruitersbos
Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 119 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, meerdere logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit, we nemen deel aan Waardigheid en trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

 

 

Terug naar het overzicht