Menu
Tekst vergroten

Nieuws

Regel je vakantiebaan via een speeddate

Ben je 16 jaar of ouder en deze zomer beschikbaar? Dan maakt Ruitersbos graag kennis met jou! 

23 en 31 mei speeddaten
Werken in de zorg draait om mensen. Niet zo vreemd dus dat we graag meteen een gezicht en een gevoel bij potentiële medewerkers willen krijgen. Een brief schrijven is dus niet nodig. Op dinsdag 23 mei en op woensdag 31 mei organiseren we speeddates. Jij kunt dan direct in gesprek met een van onze teammanagers en met onze P&O adviseur. 

Aanmelden?
Heb je interesse? Meld je dan aan door een mailtje, voorzien van je CV, te sturen naar ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl. o.v.v. speeddate vakantiewerk. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit 23 en 31 mei. Je mag ons ook bellen op 076 - 565 71 50 en vragen naar de afdeling P&O. Als het wederzijds bevalt maken we direct na de speeddate afspraken met elkaar over je inzet. 

Meer weten over de werkzaamheden?
Je ondersteunt collega's van de verzorging en huishouding. Je kunt denken aan het: helpen in de keuken en in de Gasterie (het restaurant), bedden opmaken, wandelen met de bewoners, helpen bij de maaltijden, uitvoeren van huishoudelijke klusjes op de zorgafdelingen. Je verdient het minimum jeugdloon + een uur toeslag van  € 1,25. De hele functieomschrijving vind je terug onder www.ruitersbos.nl/vacatures. 

Voorbereiden
Kom je naar de speeddates neem dan je CV mee. We horen graag van je waarom een vakantiebaan bij Ruitersbos jou leuk lijkt. Ook horen we graag of je mogelijk al werkervaring hebt opgedaan. Wil je ook opschrijven welke periode je beschikbaar bent en hoeveel uur je zou willen werken per week?

Ben je niet in de gelegenheid om naar de speeddates te komen maar ben je wel geïnteresseerd in vakantiewerk? Mail dan naar ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. vakantiewerk. Een korte motivatie in de mail + je beschikbaarheid en CV zijn voldoende.

Locatie speeddates
Ruitersbos, Boeimeerweg 2 Breda, in de Gasterie (restaurant van Ruitersbos).

 

Terug naar het overzicht