Menu
Tekst vergroten

Vakantiemedewerker zorg

Vakantiemedewerker zorg

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat breng je mee?

Een enthousiaste, sociale en gastvrije instelling met een warm hart voor ouderen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en ondersteunt het team. Je volgt op dit moment een zorg gerelateerde opleiding zoals Helpende, Verzorgende IG, Medewerker Maatschappelijke Zorg of Verpleegkunde/Geneeskunde.

Vakantiewerk bij Ruitersbos

Ben je 16 jaar of ouder en wil jij deze zomer lekker bijverdienen? Kom dan werken bij Ruitersbos!

Om de zorg voor de bewoners in de vakantieperiode te kunnen garanderen zijn wij op zoek naar jou! Jij helpt onze bewoners bij alledaagse bezigheden zoals opstaan, naar bed gaan en de persoonlijke verzorging. Je verzorgt en begeleidt bewoners conform het zorgleefplan en naar tevredenheid van de bewoner. Je ondersteunt de vaste medewerkers van het team tijdens de dienst. Naast de verzorging help je bewoners bij het eten en drinken en verricht je overige lichte huishoudelijke werkzaamheden. 

Wat hebben wij te bieden?

Een leuke, leerzame en gezellige vakantiebaan in een kleine zelfstandige organisatie. Je ontvangt een goed salaris (€ 10,- tot € 12,- bruto per uur). Je wordt ingeschaald conform CAO VVT op basis van je opleiding en leerjaar. Bovenop je uurloon ontvang je 16% aan toeslag (8% verlofrecht en 8% vakantiegeld) en onregelmatigheidstoeslag (zaterdag vanaf 12.00 38% en zondag 60%). Op basis van je beschikbaarheid maken we afspraken over je inzet.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt je interesse en je CV mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. Vakantiemedewerker zorg of bel met de afdeling P&O op telefoonnummer: 076 560 8173, dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek. 

 

Terug naar het overzicht