Menu
Tekst vergroten

Verzorgende IG

Verzorgende IG

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het wonen en welzijn van de bewoners. Je verzorgt en begeleidt bewoners conform het zorgleefplan en naar tevredenheid van de bewoner. Dit resulteert in het zo lang mogelijk in stand houden van de zelfredzaamheid. Je houdt toezicht op de huiskamer en creëert een warme, huiselijke woonomgeving. Je participeert in overlegsituaties en informeert familie/relaties van bewoners over de dagelijkse zorgverlening. Tevens begeleid je leerlingen en stagiaires.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een MBO-diploma verzorgende IG en ervaring in de ouderenzorg. 
  • Je hebt goede contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt een professionele cliëntgerichte werkhouding, gastvrij en servicegericht.
  • Je kan zowel individueel als in groepsverband functioneren.
  • Je bent in staat een lerende en open werkhouding aan te nemen.
  • Je bent flexibel qua werktijden en werkdagen, indien noodzakelijk ben je bereidt meer uren per week te werken.
  • Je ziet veranderingen als een uitdaging en neemt een proactieve houding aan.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie in een warme kleine zorgorganisatie waar je de bewoners vaak bij naam kent. We bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd aan. Het gemiddeld aantal uren per week is bespreekbaar. Werkdagen en werktijden worden in overleg vastgesteld. Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 35 en een eindejaarsuitkering van 7,4%.Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen. 

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  o.v.v. Verzorgende IG

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie van Ginderen, manager Zorg, telefoonnummer 076-5657150

Terug naar het overzicht