Menu
Tekst vergroten

Verzorgende IG / Verpleegkundige Niveau 3/4 (M/V)

Verzorgende IG / Verpleegkundige Niveau 3/4 (M/V)

Ter vervanging van zwangerschapsverlof, zijn wij voor het team THUISZORG op zoek naar een u.

Wat ga je doen?

Je helpt mensen om langer thuis in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Je gaat werken in een klein hecht thuiszorgteam. Samen verzorg en ondersteun je wijkbewoners met een somatische en soms ook een psychische zorgvraag. Je biedt begeleiding, verzorging en verpleegtechnische handelingen bij de mensen thuis. Je vindt het vanzelfsprekend dat je jouw verzorging afstemt op de wensen en behoeften van de wijkbewoner. En je zorgt voor een goede afstemming en uitwisseling met  je collega teamleden thuiszorg en als dat nodig is met collega’s van het woonzorgcentrum.

Wat breng je mee?

Je beschikt over de juiste kennis, kunde en vaardigheden om goede zorg te kunnen bieden aan wijkbewoners. Je hebt een MBO-diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4. En je hebt ervaring in het werken in de ouderenzorg met zowel somatische en psychogeriatrische mensen.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en je bent van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Je herkent jezelf in onze visie op wonen, zorg en welzijn waarbij (wijk)bewonersbewust werken en welzijn en wonen voorop staan. Tenslotte ben je bereid om, in overleg met je teamgenoten, in wisselende diensten te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid kan en mag dragen.

We bieden je in eerste instantie een dienstverband van 24 uur aan voor de duur van zeven maanden met de mogelijkheid dat we dit omzetten in een vast contract. Je kunt per direct aan de slag.

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, inclusief een eindejaarsuitkering. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  o.v.v. vacaturenummer 2017.05.29 en de functienaam.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met AnneMarie van Ginderen, Teammanager Wonen Welzijn Zorg, telefoonnummer 076 5608189. 

 

Terug naar het overzicht