Menu
Tekst vergroten

Werken en leren

Werken bij Ruitersbos

Ontdekdezorg markt!

Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Ontdekdezorg markt! Deze markt is onderdeel van de Ontdekdezorg week, van 16 t/m 21 maart

Bezoek de website voor meer informatie

 

Werken bij Ruitersbos betekent werken in een mooi huis in een rustige wijk in Breda. Respect staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de bewoner als in de omgang met collega’s.

Werken bij Ruitersbos betekent ook werken in afwisselende en leuke functies in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid kan en mag dragen.

Kies je voor Ruitersbos dan kies je dus voor uitdagend werk in de ouderenzorg waarin geen dag hetzelfde is. Samen met je collega's ga je voor goede kwaliteit van onze zorgverlening!

Betrokken, gastvrij en betrouwbaar
Door de kleinschaligheid van onze organisatie kunnen we krachtig inspelen op wensen en behoeften van (wijk)bewoners zodat zij kunnen genieten van een goed en veilig leven. De vraag van (wijk)bewoners is ons uitgangspunt. Het gedrag van management en medewerkers dat hierbij past ligt vast in de kerncompetenties: betrokken, gastvrij en betrouwbaar. De korte lijnen en kleinschaligheid zorgen voor sterke onderlinge betrokkenheid bij onze 160 medewerkers.

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, inclusief een eindejaarsuitkering. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Kijk snel welke vacatures er open staan! Ruitersbos zoekt met grote regelmaat:

- vaste krachten
- flexkrachten
- vakantiekrachten
- stagiaires
- vrijwilligers