Menu
Tekst vergroten

Keukenassistent

Keukenassistent

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Je werkt in de keuken waar de maaltijden voor onze bewoners en onze huurders of bezoekers bereid worden. Je wordt ingezet in de afwasdienst en zorgt ervoor dat alle materialen weer schoon zijn voor de volgende dag. Je ondersteunt de koks bij bereiding van maaltijden en ontvangt en controleert bestellingen. Als het nodig is werk je mee in het restaurant.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur een horeca opleiding MBO op niveau 2 en ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt daarnaast kennis van hygiëne voorschriften. Je kunt goed samenwerken, wil graag leren en bent betrouwbaar. Werken in het weekend is voor jou geen bezwaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie in een kleine zorgorganisatie. We bieden je een dienstverband aan van 16 of 20 uur per week. De werktijden liggen tussen 07.00 en 20.00 uur.
Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 20 (maximaal € 2.344,93 bruto bij een fulltime dienstverband) en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Zo kun je solliciteren:

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 3 november a.s. mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  o.v.v. keukenassistent.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pascalle Strijdonk op telefoonnummer 076-5657150.

 

Terug naar het overzicht