Menu
Tekst vergroten

Welzijn

Restaurant de Gasterie

I.v.m. Corona is het momenteel helaas niet mogelijk voor wijkbewoners de Gasterie te bezoeken.

Onze gemoedelijke Gasterie is het sociale hart van Ruitersbos. Elke dag ontmoeten de bewoners en wijkbewoners elkaar op deze plek voor een kopje koffie of een lekkere warme maaltijd.

Door de jaren heen hebben keukens uit andere landen hun stempel gedrukt op de menukaart van de Gasterie. Was het voorheen vooral Hollandse pot, nu is het aanbod uitgebreider, met onder andere rijst, pasta en vegetarische gerechten. Per maand wordt er door onze keukenbrigade zorgvuldig een nieuw driegangenkeuzemenu samengesteld, met voor elke dag van de week eigen keuzes.

We hebben ook een kleine kaart. Hierop staan verschillende broodjes en snacks, zodat we ook gasten met kleine honger of die zin hebben in een tussendoortje kunnen verwelkomen.

Onze Gasterie kenmerkt zich door de grote maar wel knusse, lichte open ruimte. Daarnaast biedt de Gasterie ook plaats aan verschillende activiteiten die binnen Ruitersbos worden georganiseerd.

De aangrenzende tuinkamer is kleiner van opzet en biedt een mooi uitzicht over de binnentuin en de jeu-de-boulesbaan, waar enthousiast gebruik van wordt gemaakt. Als het lekker weer is kunt u ook gebruik maken van het aangrenzende terras.

De tuinkamer kunt u afhuren voor een feestelijkheid. Meer informatie kunt u bij de Gasterie opvragen.

Openingstijden Gasterie:
Elke dag: maandag t/m zondag van 09.00 tot 20.00 uur.
 

Neem gerust een kijkje in onze Gasterie