Menu
Tekst vergroten

Verzorgende IG (16 uur)

Verzorgende IG (16 uur)

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor het wonen en welzijn van de bewoners, met elkaar zorgen we voor een aangename dag. Hierbij werk je volgens ons principe bewonersbewuste zorg, waarbij de zorg afgestemd wordt op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je verzorgt en begeleidt bewoners conform het zorgleefplan en naar tevredenheid van de bewoner. Je participeert in overlegsituaties en informeert familie/relaties van bewoners over de dagelijkse zorgverlening. Tevens begeleid je leerlingen en stagiaires. In de thuiszorg werk je als verzorgende IG in een klein hecht thuiszorgteam en bied je zorg en begeleiding bij de mensen thuis voornamelijk in de flats op ons terrein. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over de juiste kennis, kunde en vaardigheden om goede zorg te kunnen bieden aan bewoners. Je bent in het bezit van een MBO-diploma verzorgende IG niveau 3 én je hebt ervaring in het werken in de ouderenzorg met somatische en/of psychogeriatrische mensen. 


Je hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en je bent van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Je herkent jezelf in onze visie waarbij bewonersbewust werken, het behoud van eigenwaarde en aandacht voorop staan. Tenslotte ben je bereid om in wisselende diensten te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende functie in een warme kleine zorgorganisatie, waar we elkaar kennen. Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. 
Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 35 en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  o.v.v. Verzorgende IG

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia de Jonge, manager Zorg, te bereiken via (076) 565 7150.

Terug naar het overzicht