Menu
Tekst vergroten

Verzorgende (IG) Flexpool

Verzorgende (IG) Flexpool

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Werken bij de Flexpool betekent uitdaging! Op diverse afdelingen voor onze doelgroep somatiek en psychogeriatrie kun je je kwaliteiten en expertise inzetten. Je wordt afwisselend op afdelingen ingezet, maar kan ook ingezet worden voor vervanging van zwangerschapsverlof of ziekte. Je ziet in de flexpool diverse facetten van het vak en dat maakt het werk afwisselend, interessant en je kunt in korte tijd veel leren. Als medewerker van de Flexpool ben je een belangrijke spil in de organisatie. Aan de hand van je beschikbaarheid (conform de contracturen en beschikbaarheid die we met je afspreken) word je daar waar nodig is in de organisatie ingezet. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over de juiste kennis, kunde en vaardigheden om goede zorg te kunnen bieden aan bewoners. Je bent in het bezit van een MBO-diploma verzorgende IG niveau 3 én je hebt ervaring in het werken in de ouderenzorg met somatische en/of psychogeriatrische mensen. 

Je hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en je bent van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Je vindt het prettig om flexibel te werken en veel invloed te hebben op de werktijden. Je houdt van afwisseling in je werk en je kiest er voor om zoveel mogelijk ervaring op te doen.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 35. Je krijgt toegang tot ons e-learning systeem, skillslab, workshops en klinische lessen. Wij bieden een flexibele baan aan, maar wel met vaste contracturen aangepast naar jouw wensen. 

Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen. 

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl o.v.v. Verzorgende IG Flexpool.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly Wezenbeek, manager Zorg, telefoonnummer  076-5657150.

Terug naar het overzicht