Menu
Tekst vergroten

Verzorgende IG Thuiszorg

Verzorgende IG Thuiszorg

16-20 uur per week

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en Trots, het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Wat ga je doen?

Je helpt mensen om langer thuis in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Je gaat werken in een klein hecht thuiszorgteam. Onze klanten wonen voornamelijk op het terrein en een klein deel in de wijk (boeimeer/ruitersbos). Je biedt begeleiding, verzorging en verpleging bij de mensen thuis. Als teamlid ben je vanuit een aandachtgebied bezig met het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg.

Wat breng je mee?

Je hebt een MBO-diploma verzorgende IG niveau 3 en je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg. Je neemt graag initiatief en verantwoording in de organisatie van je werk en de teamsamenwerking. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt hart en aandacht voor mensen. Je bent een integer, warm en flexibel persoon en je bent bereid je te blijven ontwikkelen. Je herkent jezelf in onze visie waarbij aandacht en bewonersbewust werken voorop staan.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende en leuke functie in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid kan en mag dragen. 
Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT, FWG 35 inclusief een eindejaarsuitkering 8,33%. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil.

 

Zo kun je solliciteren

We kijken uit naar jouw reactie! Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar: ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl  o.v.v. Verzorgende IG Thuiszorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Akkermans, P&O, 076-5608173.

Terug naar het overzicht