Menu
Tekst vergroten

Werken en leren

Leren en werken

Ruitersbos kiest bewust voor opleiden om in de eigen behoefte te voorzien, maar ook als investering in de toekomst van onze medewerkers, eigen organisatie en natuurlijk de zorg.

Als je kiest voor een opleiding binnen Ruitersbos dan kies je voor studeren in een leervriendelijke omgeving. Je maakt kennis met veel facetten van de ouderenzorg en legt een goede basis voor verdere doorgroeimogelijkheden.

Binnen Ruitersbos worden leerplaatsen aangeboden aan BBL-leerlingen (niveau 3: verzorgende; niveau 4: verpleegkundige) en BOL-leerlingen (niveau 1 t/m 4) in de sector zorg en welzijn.

BBL

BBL is de afkorting voor de Beroeps Begeleidende Leerweg. Je hebt een leerlingcontract bij Ruitersbos en gaat één dag in de week naar school. De overige contracturen ben je werkzaam binnen je eigen team bij Ruitersbos.

BOL

Wil je graag naar school? Dan is de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) meer iets voor jou. Bij deze opleiding ga je twee of drie dagen in de week naar school en loop je de overige dagen van de week stage in een zorginstelling. Dit is mogelijk binnen Seniorenresidentie loopt. De hoogte en voorwaarden hiervan zijn bepaald in de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg).

Ten behoeve van de beroepspraktijkvorming biedt Ruitersbos verschillende opleidingen en trainingen aan om de verschillende competenties van onze medewerkers verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze opleidingscoördinator Astrid Janssen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 076-5608166.

Je kan je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl