Menu
Tekst vergroten

Wonen en zorg

Zorg in een servicewoning

Zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik

Op het terrein van Ruitersbos bevinden zich ruim 100 woonappartementen die eigendom zijn van Woonzorg Nederland. U woont zelfstandig in uw eigen huurappartement maar wel in de beschutte omgeving die Ruitersbos u biedt. Er is gelegenheid tot sociaal contact en andere ontspanningsactiviteiten. U kunt – mocht dat nodig zijn – zorg via Ruitersbos ontvangen:

Alles is gericht op het zelf maken van keuzes in een mooie en veilige woonomgeving met de nodige zorg en voorzieningen binnen handbereik. Dat geeft een gerust gevoel. U kunt kiezen uit één- en tweepersoons appartementen, met een variatie in oppervlakte en in huurprijs. En uiteraard kunt u, tegen vergoeding, gebruik maken van alle faciliteiten die Ruiterbos te bieden heeft, zoals de fitnessruimte.

Aanbod appartementen

In de directe nabijheid van Ruitersbos vindt u verschillende typen appartementen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Zorgadviesbureau. U huurt via Woonzorg Nederland.

De plattegronden geven u een impressie van de grootte en de indelingsmogelijkheden van de appartementen. De huurappartementen worden leeg opgeleverd.

Meer informatie en een impressie van de appartementen woontoren Boeimeerweg 4 vindt u op de website van Woonzorg Nederland. Zie www.woonzorg.nl/ruitersbos

 

Impressie Brahmslaan 6 2D9

Impressie zonder aankleding

Impressie Brahmslaan 6 2D10

Impressie zonder aankleding

Impressie Brahmslaan 6 6D11

Impressie zonder aankleding

Impressie Brahmslaan 6 6D12

Impressie zonder aankleding

Impressie Brahmslaan 6 8D12

Impressie zonder aankleding

Impressie Brahmslaan 6 8D22

Impressie zonder aankleding